Follow Us on Facebook Follow Us on Twitter Add Us on Google+    00 1 541 245 4488     Livechatt
Skadedjurskontakt.se

Svenska  
Välj ditt språk
 
Pest Repeller 90 Day Money Back Guarantee
Stop bugs and insects electronic pest repellers  
Skadedjurskontakter - för effektiv bekämpning av skadedjur
 
Skadedjurskontakt 
								Ultimate SG<br>
Share |
Skadedjurskontakt Ultimate SG

Skadedjurskontakterna är utvecklad för att vara ett lättanvänt, prisvärt, säkert och hälsosamt alternativ till kemikalier, gifter och fällor. De kommer med en pengarna-tillbaka-garanti och hittills har mindre än 1% av alla beställningar skickats tillbaka. Våra kunder berättar för oss att skadedjurskontakterna har löst deras skadedjursproblem. De rapporterar om allt från kackerlackor, vattenskinnbaggar, tvestjärtar, råttor, gräshoppor, silverfiskar, loppor, tusenfotingar och spindlar.

Många nöjda kunder menar att Skadedjurskontakterna Ultimate SG Digital och Ultimate II Digital är de bästa uppfinningarna mot råttor, möss, fladdermöss, myror, loppor, fästningar, getingar, myggor och många andra skadedjur.


Försäljningspris: kr838.76

Vårt låga pris:
kr484.15


Plug Type


Slut i lager

Skadedjurskontakt Ultimate SG Digitalbekämpar förutom råttor även mindre skadedjur på tre effektiva sätt. Med mindre skadedjur menas silverfiskar, loppor, spindlar, myror, getingar och möss. De tre effektiva teknologierna är: elektromagnetisk, ultraljud och jonisk skadedjursbekämpning. Skadedjurskontakten har även utrustats med en nattlampa som lyser upp mörka utrymmen med ett vackert blått sken. 

Skadedjurskontakt Ultimate SG Digital är helt ofarlig för husdjur, elektroniska apparater och människor. Till skillnad från vår digitala skadedjurskontakt har även Ultimate SG Digital knappar på sidorna där du själv bestämmer vilka teknologier du vill använda dig av. Där bestämmer du även om du vill att nattlampan ska slås på automatiskt då det blir mörkt eller om du vill att den alltid ska lysa/släckt.

Skadedjurskontakt Ultimate SG Digital har fyra egenskaper

  1. Elektromagnetisk skadedjursbekämpning:
  De elektromagnetiska vågorna färdas via elektriciteten i kablarna i ditt hem eller kontor och bekämpar skadedjur som gömmer sig i sprickor och springor i väggar och skåp, samt i alla små skrymslen som andra produkter inte kommer åt. Teknologin är helt ofarlig för elektroniska produkter som dator, TV, hifi, videospelare, DVD-spelare etc.
  2. Ultraljuds skadedjursbekämpning:
  Skadedjurskontakten använder sig av ultraljud för att skapa en högljudd, ogästvänlig miljö som bara skadedjuren hör. Människor och husdjur hör inte dessa ljud, och ljudet är helt ofarligt. Man bör inte använda ultraljuds skadedjursbekämpningen om man har gnagare som husdjur.
  3. Välgörande jonisk skadedjursbekämpning:
  Skadedjurskontakten Ultimate skapar också negativa joner, som rensar bort föroreningar och bakterier ur luften. Denjoniska teknologin är utformad för att bekämpa myror, kackerlackor, spindlar och andra insekter.
  4. Automatisk nattlampa:
  Ett fint limefärgat ljus tänds automatiskt när rummet är mörkt.

Specifikation

 • * Storlek: 12,5 x 7 x 4 cm
 • * Energi: 220-240 v VAC, 50 HZ
 • * Energiförbrukning: Max 5 watt
 • * Omfångs område: 75-100 kvadratmeter (m2)
 • * Pulserande interval:
 • Ultraljuds intervall: 1 sek.~ 4 sek. påslagen, 0,5 sek.~ 2 sek. avslagen
 • Magnetiskt intervall: 0,5 sek ~ 2 sek. påslagen, 1 sek. ~ 4 sek. avslagen
Good Life Pest Control Products
Good Life Pest Control Products
Credit Cards Accepted