Leveransinformation

Internationella beställningar

Beställningar från utlandet kommer att utskeppas inom 2-4 arbetsdagar efter beställningsmottagandet.

Internationella fraktare, leveranstider och avgifter

Internationella beställningar fraktas med UPS Worldwide. Alla produkter levereras från USA.

När ditt paket lämnar vårt lager, beräknad leveranstid för internationell leverans är 3-5 arbetsdagar. Leveranstiderna är en uppskattning och kan inte garanteras. UPS erbjuder spårning och leverans bekräftelse. Vid förfrågan kan produkterna skickas via FedEx International. Extra avgifter kommer att gälla. Vi skickar inte via DHL eller Postal Service. Vänligen ring för mer information: 1-541-245-4488.

Fraktkostnader ingår inte någon mervärdesskatt (ytterligare skatter), tullar eller tullavgifter. Sådana avgifter, om någon, måste betalas av kunden. Dessa avgifter kan begäras vid tidpunkten för leveransen, eller UPS kan skicka en faktura vid ett senare tillfälle. Vi vet inte vid tidpunkten för hur mycket dessa ytterligare bearbetning och hantering av avgifter, skatter och / eller arbetsuppgifter kommer att kosta. Kontakta ditt land tullkontoret för exakta avgifter innan du lägger din beställning.

Om Du vägrar att acceptera leverans av de av Dig beställda varorna eller inte betalar införselavgifter och skatter kommer försändelsen att returneras till oss. Du kommer då att faktureras för alla på oss lagda avgifter och skatter liksom för återsändningskostnader och andra behandlingsavgifter. Om vi måste överge paketet på grund av höga kostnader för returfrakten, en avgift på $ 25 (ca 170 kr) kommer att dras från ditt slutliga återbetalning.

Var god kontakta tullmyndigheten i Ditt land för information angående införselavgifter, skatter, mm.


Prix de la Livraison

Skicka ett email till oss för prissättning: "Kontakta Oss."

Produits et Poids

Dog Silencer Pro 1 lb (.45 kg) Pest Repeller Ultimate AT, SG, & II 1 lb (.45 kg)
Dog Silencer Pro Complete Pack 2 lbs (.90 kg) The Guardian 3 lbs (1.36 kg)
Ultimate Dog Silencer 2 oz (.09 kg) Pest Repeller Ultimate MC 3 lbs (1.36 kg)
Dog-Off Pro 1 lb (.45 kg)